avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale monitorul oficial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

monitorul oficial

Am declarat un certificat de inregistrare la un s.r.l. pierdut. Cum aflu exact in ce M.Of. a fost publicat anuntul si cum pot intra in posesia acestuia?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 00:14, 13 Septembrie 2010
Teoretic ar trebui sa va comunice un exemplar din monitorul in care se publica anuntul.
Puteti verifica insa si pe e-monitor, partea a III-a, doar ca dureaza ceva mai mult.
incearca la nr asta de tel 021.401.0070
acolo unde ati declarat acolo o sa va dea si o copie de pe m.of in care a aparut anuntul
Nu era obligatoriu sa dati anunt la Monitorul Oficial pentru pierderea certificatului de inregistrare a unei societati comerciale ci se putea da si intr-un ziar local. Daca totusi ati facut-o, cereti ajutor la registrul comertului deoarece au persoana special desemnata cu transmiterea actelor la Monitorul Oficial. SUCCES!
Taxele perecepute de ORC sunt mult mai mari decat daca mergi la MO.
La MO este in jur de 0.5 RON, iar la ORC din cate am inteles de la alti colegi (eu personal nu am luat niciodata de la ei) este in jur de 10-15 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunt privind pierderea actului de proprietate florin.rd florin.rd Unde trebuie publicat anuntul pentru pierderea unuia dintre exemplarele legalizate ale actului de proprietate? Din informatiile gasite pe internet nu ... (vezi toată discuția)
Citare in m.of Care sunt demersurile ce tr. facute pt a cita pe cineva in Monitorul Oficial? Adresa, taxe, acte anexate......?????
Multumesc! (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala Diana1405 Diana1405 Vreau sa inchid o societate a carei activitate a fost suspendata.Ce trebuie sa fac?Ce taxe se platesc?Multumesc (vezi toată discuția)