avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ramas pe drumuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ramas pe drumuri

buna ziua...nechibzuinta se plateste:(am facut act de vinzare cumparare nepoatei mele,cu clauza ca aceasta casa sa ramana a ei dupa moartea mea.totul a fost frumos pina cind am semnat.acum a inceput razboiul.....sunt data afara din casa,izgonita de colo colo.ce pot face?sau mai bine zis ce mai pot face in aceasta situatie?va multumesc:(
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:27, 12 Septembrie 2010
trebuie sa va uitati ce scrie exact pe acel act si de ce clauza e vb si sa reveniti
Spuneti despre o clauza contractuala.....despre ce clauza este vorba exact?
Aveti un drept de abitatie , se uz sau ....clauza de intretinere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, mama mea a vândut casa nepoatei sale după fiica ... Marin Despinoiu Marin Despinoiu Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere Razvan_30 Razvan_30 Buna ziua.Ma confrunt cu urmatoarea problema:Bunicul meu a avut 2 fii,unul a murit-respectiv tatal meu si celalalt este in viata.Bunica este moarta.In urma cu ... (vezi toată discuția)