Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 Marin Despinoiu 
	    	Utilizator

Marin Despinoiu 
	    	Utilizator	    

Proprietarul casei este doar verișoara dumneavoastră, dacă mama ei este trecută doar cu uzufruct.
 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Marin Despinoiu	                   

Bună ziua , suntem doi copii la părinți , sora si frate , mama a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , vînzare cumpărare  cu uzufruct viager , ... (vezi toată discuția)
	                    Marin Despinoiu	                   

Bună ziua , suntem doi copii la părinți , sora si frate , mama a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , vînzare cumpărare  cu uzufruct viager , ... (vezi toată discuția)

marryy_lm	                   

Am urmatoarea intrebare: mama a vindul cota ei de 50 % de proprietate unei nepoate.S-au respectat toate cerintele: plata pretului ....act ... (vezi toată discuția)
	                    marryy_lm	                   

Am urmatoarea intrebare: mama a vindul cota ei de 50 % de proprietate unei nepoate.S-au respectat toate cerintele: plata pretului ....act ... (vezi toată discuția)

Claudiudaminoiu	                   

Buna ziua. As dori sa știu dacă asupra unei case cumpărate de la AFI, fostul Icral, anul acesta și pe care după lege nu ai voie sa o vinzi timp de 10 ani ... (vezi toată discuția)
	                    Claudiudaminoiu	                   

Buna ziua. As dori sa știu dacă asupra unei case cumpărate de la AFI, fostul Icral, anul acesta și pe care după lege nu ai voie sa o vinzi timp de 10 ani ... (vezi toată discuția)