avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare

Sunt functionar public, functie de executie,am absolvit studii superioare in anul 2006 cand am fost incadrat consilier principal I , in luna octombrie anul 2010 am 4 ani de cand sunt in aceeasi treapta de salarizare, imi spuneti cand pot sa promovez intr-un grad sau treapta superioara?
Cel mai recent răspuns: mihami , utilizator 09:19, 19 Septembrie 2010
Potrivit art. 65. - (1) din Legea nr. 140/2010 ''Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional se organizează de autoritatea sau instituţia publică, în limita funcţiilor publice rezervate promovării, cu încadrarea în fondurile bugetare alocate.
(2) Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
b) să aibă cel puţin 2 ani vechime în treapta de salarizare din care avansează;
c) să fi obţinut cel puţin calificativul «bine» la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
d) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi."
Aveti 4 ani in grad principal si 4 ani in treapta 1, iar daca aveti cel putin calificativul "bine" in ultimii 2 ani si nici o sanctiune, mergeti peste ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional Ely - Nuti Ely - Nuti În urma absolvirii facultăţii, în anul 2007 luna octombrie am fost încadrată din funcţia publică de referent clasa III grad profesional superior ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta a functionarilor publici in 2010 functionar 1 functionar 1 solicit raspuns la intrebarea :daca pentru avansarea in treapta 2 si 1 de salarizare in 2010 ,in mod exceptional vechimea poate fi redusa la 1 an de catre ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe o treapta superioara pe functie publica anypaiusi anypaiusi In ianuarie 2004 am fost numita functionar public si am fost incadrata din functia de inspector de specialitate S II in functia de consilier principal ... (vezi toată discuția)