avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TVA obligatoriu ptr.inmatricularea masinilor de import
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TVA obligatoriu ptr.inmatricularea masinilor de import

Am achizitionat un autoturism second-hand din Franta.Am aflat din mass-media ca conform unui Ordin emis de MIFP nu pot inmatricula acest autovehicul fara a prezenta un document care sa ateste ca masina nu intra sub incidenta platii.TVA.Ce fel de document si emis de catre cine?

Alte discuții în legătură

Subiect: tva obligatoriu ptr.inmatricularea masinilor de import chifor_lia chifor_lia Am achizitionat un autoturism second-hand din Franta.Am aflat din mass-media ca conform unui Ordin emis de MIFP nu pot inmatricula acest autovehicul fara a ... (vezi toată discuția)
Ajutor in rezolvarea unei probleme floricu67 floricu67 Buna tuturor! Am o problema in care va rog respectuos sa ma ajutati. Recent am achizitionat un autovehicul second-hand din Germania. La primirea ... (vezi toată discuția)
Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)