avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Subiect: TVA obligatoriu ptr.inmatricularea masinilor ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Subiect: TVA obligatoriu ptr.inmatricularea masinilor de import

Am achizitionat un autoturism second-hand din Franta.Am aflat din mass-media ca conform unui Ordin emis de MIFP nu pot inmatricula acest autovehicul fara a prezenta un document care sa ateste ca masina nu intra sub incidenta platii.TVA.Ce fel de document si emis de catre cine?
Cel mai recent răspuns: chifor_lia , utilizator 13:29, 13 Septembrie 2010
ca nu e adus din afara UE
Dar pe briful si actele masinii apare tara de provenienta a masinii(Franta),atunci de unde luam acest document in care sa specifice ca masina este din UE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva obligatoriu ptr.inmatricularea masinilor de import chifor_lia chifor_lia Am achizitionat un autoturism second-hand din Franta.Am aflat din mass-media ca conform unui Ordin emis de MIFP nu pot inmatricula acest autovehicul fara a ... (vezi toată discuția)
Acte mașină sh vaflormar vaflormar Bună ziua, Care sunt actele necesare pentru a cumpăra si apoi înmatricula o mașină second hand? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)