avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... indemnizatie de handicap sau pensie de invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

indemnizatie de handicap sau pensie de invaliditate pentru pensionar cu cancer ?

Buna ziua,
mama mea este deja pensionata pe caz de boala, nerevizuibil.
Acum doi ani a fost depistat faptul ca are cancer, a suferit si doua interventii chirurgicale, prima in care i s-a extirpat un rinichi cu o tumora atasata de el si o a doua in care is-a extirpat o a doua tumora. Aceste interventii au fost urmate de tratament chimoterapeuitic.
Intrebarea mea este daca boala ei, lipsa unui rinichi si operatiile suferite o pot indreptati la o pensie suplimentara sau la o indemnizatie de handi
Cel mai recent răspuns: cjboy3400 , utilizator 14:53, 13 Septembrie 2010
Buna ziua,eu am si pensie de boala si indemnizatie de handicap si cred ca in cazul mamei d-voastra asa de grav va primi si indemnizatie de handicap ,tot ce trebuie sa faceti e sa va adresati Directiei generale de asistenta si protectie a persoanelor adulte cu handicap care are o comisie de evaluare.Aceasta directie este la nivel de judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bancar pentru nevoi personale ancaemy ancaemy Am luat un imprumut in 2008 de 9000 ron pe termen de 8 ani,atunci fiind salariata. In prezent in urma unei boli cumplite(cancer) fiind si operata am fost ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un pensionar cu dosar de handicap? Bratianu Bratianu In luna aprilie 2015, am suferit o interventie chirurgicala, fiindu-mi scos un rinichi din cauza unei tumori. Mi-am facut dosar de handicap, dar autoritatile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap flori_dragomir2000 flori_dragomir2000 Buna ziua.Acum 4 ani am suferit o interventie chirurgicala in urma careia mi s-au extirpat un rinichi si splina.Am aflat ca pot beneficia de ajutor de handicap ... (vezi toată discuția)