avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM

Salut. Va rog sa imi spuneti si mie daca se poate inscrie la concursul organizat de INM si cei care au terminat fac de Drept cu licenta dar care au urmat cursurile IFR ( frecventa redusa). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AURELIAN M , utilizator 14:47, 13 Septembrie 2010
se pot inscrie la inm toti cei care au diploma de licenta de la o facultate de drept acredita
si nu conteaza daca a fost student la zi sau distanta sau frecventa redusa..oricum, cred k pe diploma nici nu se specifica .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)
Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)