avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50/2010

Am un credit in euro la BCR. Am fost la banca pt. OUG 50/2010 si mi s-a dat un document aditional in care se precizeaza ca valoarea comisionului de risc (in cazul meu, 42 euro) se adauga la comisionul de administrare (la mine, 7,5 euro), astfel incat nu o sa mai platesc un comision de risc de 42 de euro, ci unul de administrare de 49,5 euro(!!?). Nu am semnat actul si ma intereseaza daca este legala o asemenea procedura si cum au procedat si altii intr-o situatie similara. Chiar este posibil ca o banca sa apeleze la asemenea "smecherii"? Legea permite bancii un asemenea subterfugiu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CONST , utilizator 14:27, 6 Octombrie 2010
Cu multe scuze pentru intarziere, adresez multumirile mele utilizatorului GIGELIN pentru raspunsurile domniei sale din 13 septembrie, ora 23,13. CONST.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc elis57 elis57 Am un creditin derulare la BCR. Am inteles ca o data cu intrarea in vigoare a ordonantei 50/2010 banca nu mai trebuie sa-mi perceapa comision de risc. Am ... (vezi toată discuția)
Comision risc bancar antonia18 antonia18 Am primit de la Volksbank, o adresa oficiala prin care sunt chemata la banca pentru semnarea unui act aditional la un contract ipotecar pe 25 ani in care mi se ... (vezi toată discuția)
Act aditional credit bancar eu* eu* banca se comporta ca si cum in tara nu se intimpla nimic, vrem nu vrem trecem printro criza iar atitudinea oamenilor si a institutiilor este zero,cum sa reusim ... (vezi toată discuția)