avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inselaciune.................
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inselaciune.................

PROBLEMA MEA ESTE IN FELUL URMATOR:PARINTII MEI AU IN PROPRIETATE 2000 DE M2 IN VOLUNTARI,IAR DE CURAND AU VENIT LA USA CASEI 2 ROMI CARE MI-AU PRETINS SUMA DE 200.000 EURO DACA MAI VREAU TERENUL INAPOI FINDCA ACESTIA DETIN UN ACT CUM CA PARINTII MEI L-AR FI VANDUT CONTRA SUMEI DE 60.000 DE EURO TERENUL(EL VALORAND CAM 800.000)SI MI-AU ARATA SI UN ACT IN ACEST SENS O FOAIE FORMAT A4 SCRISA LA CALCULATOR IN CARE PARINTII MEI ERAU DE ACORD SA VANDA TEREN CONTRA SUMEI MAI SUS MENTIONATAE SI CA ACESTIA AU INCASAT BANII IAR LA SUBSOLUL PAGINII ERAU SEMNATURILE LOR(INTRADEVAR REALE FINDCA LE CUNOSC SI SUNT FOARTE GREU DE FALSIFICAT).MENTIONEZ FAPTUL CA PARINTII MI-SU SPUS CA CU VREO 3 LUNI IN URMA A VENIT CINEVA LA EI SPUNAND CA SUNT DE LA RENEL SI CA AU FOST NISTE GRESELI DE CALCUL AL FACTURII SI L-EU DAT SUMA DE 200 RON SI ACESTIA AU SEMNAT O HARTIE CARE ERA GOALA.....VA INTREB ACESTA HARTIE ARE VREO VALOARE DACA NU A FOST SEMNATA IN FATA UNUI NOTAR?????
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 21:38, 25 Noiembrie 2007
In primul rand o sa va rog sa nu mai scrieti mesajele cu litere mari. Sunt foarte greu de citit.
Nu este valabila vanzarea.
Faceti o sesizare la politie.
Nu trebuie sa cadeti in plasa acelor persoane. Nu sunt intrunite conditiile de validitate necesare unui contract de vanzare cumparare.

Faceti o plangere la politie pentru tentativa de inselaciune.
Subscriu si eu, nu este valabil contractul.

Totusi de ce au semnat amandoi pe foaia aia, avand in vedere ca la "Renel" contractul cel mai probabil e pe numele sotului. (un singur titular intotdeauna)
Multe se intampla si din cauza unei minime diligente.......
Cum poti semna o pagina in alb????
Ar putea sa va creeze o gramada de probleme, insa nu vor avea castig de cauza....
trebuie urgent anuntata politia.

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare fara cauza si fondata pe o cauza falsa dansultanu dansultanu buna ziua!am vandut la un tepar un teren,in contract scrie ca am primit bani,dar nu am primit nici un ban la notar in schim dupa 3 luni acest\"domn\" ... (vezi toată discuția)
Teparii Fghhjnbghbb Fghhjnbghbb Buna ziua am luat teapa de la o firma de casting la subsol la mall unirii ,le-am plătit suma de 850 de lei iar acum vor sa le mai dau restul, întrebarea ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau . . .interese ionut-tl ionut-tl buna! ma rpet cu o problema pt care cer ajutor,si ma bucur ca mai sunt OAMENI care sunt dispusi sa-si ajute semenii.va multumesc anticipat! Patintii mei ... (vezi toată discuția)