avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nerespectare contract de antreprenor fata de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nerespectare contract de antreprenor fata de subantreprenor

buna ziua ,avand un contract in derulare cu un antreprenor general , ne-am trezit ca la data de plata a lucrarilor de constructie efectuate ca , acest antreprenor a incasat toti banii de la beneficiar si in momentul de fata acesta vrea sa rezilieze contractul cu firma noastra si naplatind lucrarile efectuate si alugandu-ne in strada. neavand nici o sursa acum pt a apela la forumurile in masura apelam la dumneavoastra sperand ca ne veti ajuta.va multumim
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:57, 14 Septembrie 2010
Consider ca ar trebui aplicate prevederile contractului de subantrepriza.
De obicei, si aceste contracte au o clauza prin care se convine ca orice incetare a Contractului nu va produce efecte asupra obligaţiilor scadente între Părţi.
Cu alte cuvinte, va puteti adresa instantei pentru recuperarea sumelor aferente prestarii efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subantreprizã sca baloisibaloi sca baloisibaloi Cum puteţi deosebi un contract de prestări servicii de lucrări de un contract de subantrepriză ? Ce raspundere are prestatorul in condiţiile în care ... (vezi toată discuția)
Clauze ioanacighir ioanacighir As dori sa stiu ce clauza pot sa scriu intr-un contract de prestari servicii intre antreprenor si subcontractor. Vreau sa pun o clauza scrisa in care ... (vezi toată discuția)
Contract subantrepriza dacmoto dacmoto Buna seara, am calitatea de subantreprenor si in acelasi timp de creditor. Antreprenorul refuza sa plateasca facturile pe motiv ca in contract este prevazut : ... (vezi toată discuția)