avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice OG 76-modificarea referitoare la retinerea sume daca ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

OG 76-modificarea referitoare la retinerea sume daca CNSC respinge contestatIA

Buna ziua
Og76introduce"Art. 2781- (1) În măsura în care Consiliul respinge contestaţia, autoritatea contractantă va reţine contestatorului din garanţia de participare în raport cu valoarea estimată a contractului următoarele sume...etc"

Daca contest fisa de date in termenul legal de 10 zile de la publicare in SEAP se mai aplica acest articol avand in vedere ca nu exista inca garantia de participare?Sau acest articol se refera doar la contestatiile rezultatului licitatiei?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: LIUTA , utilizator 15:35, 21 Septembrie 2010
din moment ce nu ati depus garantie de part nu are ce sa va retina, dar daca particip la licitatie si va respinge conestatia vi se va retine din garantie, e obilgatia AC.
Daca contestati si nu participati la licit si va respinge garantia nu are de unde sa va retina ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma retinuta in cazul respingerii contest de catre cnsc danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Ma ocup de achiztiile publice la o societate care este IMM. Voiam sa intreb daca suma retinuta in cazul respingerii contestatiei de catre CNSC se ... (vezi toată discuția)
Restituirea garantiei pentru firma care a contestat la cnsc zinates zinates Daca o firma a contestat si i-a fost respinsa contestatia deoarece a fost tardiva, ,, CNSC admite exceptia tardivitatii contestatiei respective invocata de ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna conduita greensea greensea Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce garantie trebuie constituita in cazul unei contestatii la comunicarea rezultatului procedurii si daca se opreste o suma de ... (vezi toată discuția)