De ce nu faceti actiune in instanta????? Sesizati si ITM-ul. Trebuie actionat intr-un fel. Ceea ce se intampla in acesta tara se intampla datorita noua. Stam si privim cum suntem batjocoriti, umiliti, fara sa ne folosim de instrumentele care ne sunt puse la dispozitie.
"Daca nu ne place ceea ce primim ar trebui sa fim mai atenti la ceea ce oferim! "
PAS22 a scris:
De ce nu faceti actiune in instanta????? Sesizati si ITM-ul. Trebuie actionat intr-un fel. Ceea ce se intampla in acesta tara se intampla datorita noua. Stam si privim cum suntem batjocoriti, umiliti, fara sa ne folosim de instrumentele care ne sunt puse la dispozitie.
"Daca nu ne place ceea ce primim ar trebui sa fim mai atenti la ceea ce oferim! "
Am incercat ieri pe cale amiabila ...pana la urma s-a ajuns tot la amenintari din partea patronului...macar am reusit sa-l fac sa-mi dea salariul pe luna august,o mizerie-scuzati limbajul-de remuneratie("dupa buget,sa traiti!!!").
Intrebarea mea de azi........Una pe zi -de Matty...;)
Daca in contractul meu,la litera "L.Alte clauze" nu este stipulat salariul compensatoriu in cazul concedierii cf. art. 65 ,dar la ultimul subpunct scrie(din nou):'e)alte clauze',mai am dreptul sa cer acest salariu?
O zi buna!!!
~ final discuție ~