avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatia pentru cresterea copilului

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pana acum 2 luni aveam salariul de incadrare 1575 ron, iar pe fluturas imi apareau 1100 lei. De doua luni am salariul de incadrare tot 1575 ron, dar pe fluturas imi apar doar 500 ron, diferenta pana la 1100 ron o primesc in mana (la negru, cred). Intrebarea mea este urmatoarea: cand o sa raman insarcinata, ce venituri mi se iau in calcul pentru indemnizatie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriana_oancea , utilizator 12:10, 17 Septembrie 2010
Buna dimineata !
Pt indemnizatia CIC se iau in calcul sumele pt care au fost platite asigurarile la stat .
DE unde cunoasteti faptul ca incadrarea este de 1575 daca pe fluturas apar acele sume .....
Pe fluturas apare salar incadrare 1575 si la venituri imi apar realizati 720 lei, din astia urmand sa se scada contributiile catre stat. Pana acum 2 luni apareau pe fluturas tot 1575, dar realizat era 1575 si dai astia mi se scadeau contributiile catre stat.
Sesizati ITM pentru nerespectarea clauzelor din CIM (respectiv, salariul inscris in CIM nu corespunde cu cel din statul de plata).
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca sesizez ITM pt nerespectarea clauzelor din CIM, o sa ma puna pe mine sa platesc contributiile la stat pentru banii pe care-i primesc in mana? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu platit necorespunzator ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua! Pun o intrebare pt o prietena care are urmatoarea problema. Are studii superioare finalizate cu diploma de licenta, lucreaza intr-o firma pe ... (vezi toată discuția)
Salar minim cukrasz_kata cukrasz_kata Buna dimineata! Lucrez ca lucrator comercial la un magazin de paine. Fiecare luna primim 500 lei ca avans, si din luna mai nu am mai primit nimic.Acum ieri ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)