avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Procedura online - decriptare oferta financiara ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Procedura online - decriptare oferta financiara inainte de ora limita

Legat de modul de derulare a procedurilor de achizitie publica derulate on-line, cu up-loadarea documentelor de calificare, tehnice, etc si criptarea ofertei financiare, am doua intrebari:

1) Autoritatea contractanta care organizeaza procedura on-line are posibilitatea de a decripta ofertele participantilor inainte de expirarea termenului prevazut in anuntul de participare?

2) Exista posibilitatea pentru un potential ofertant sa-si cripteze oferta dupa termenul limita (moment la care poate sti contra-ofertele celorlalti)?

Intreb aceste lucruri pentru ca la o licitatie la care am participat a fost o diferenta extrem de mica de pret intre doua oferte, ducandu-ma cu gandul la una dintre cele doua optiuni de mai sus.

Logic ar trebui ca raspunsul sa fie NU la ambele intrebari, dar nu am informatii cu privire la modul in care o autoritate contractanta poate utiliza interfata SEAP pentru procedurile online.
Cel mai recent răspuns: andr33apn , utilizator 10:42, 16 Septembrie 2010
1.AC nu are posibilitatea decriptarii ofertelor, ceea ce poate vedea in sistem este cati participanti(nici macar numele acestora) s-au inscris la procedura pana la data cand s-a stabilit deschiderea ofertelor.
2.Dupa ora limita, sistemul se inchide automat pentru ofertanti.

Puteti sa intrati pe demo, sa va creati cont de AC si cont de operator si sa exersati.Conturile trebuie autentificate la detinatorii sistemului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie de criptare a ofertei camelia_2012 camelia_2012 Am urmatoarea situatie: aplicatia de criptare a ofertei nu a functionat, si nu am reusit sa pun oferta. Am folosit aceiasi aplicatie(descarcata de pe portalul ... (vezi toată discuția)
Semnarea/criptarea documentelor achizitii publice soazig soazig Buna, In legatura cu criptarea documentelor si inregistrarea lor in SEAP, in cadrul unei proceduri online de achizite publica, am urmatoarea intrebare: - ... (vezi toată discuția)
Licitatie (cum depun actele pe seap in calitate de ofertant) popalexa popalexa buna seara cum atasez actele pt o licitatie, ale carei documente se depun on-line pe seap?.... cum fac legatura intre documentele incarcate si licitatia in ... (vezi toată discuția)