avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la Nomina?

Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:"> la penal, procedura penala si OEPA voi invata sintezele de la Nomina si ma voi uita si pe cele ale Luizei...multumesc mult tare....si codurile in paralel.....merg pe subiecte si nu pe tematica!Sper sa fie bine si sa am timp de repetat:((
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:43, 8 Octombrie 2010
Buna seara, imi puteti spune cum pot sa intru si eu in posesia sintezelor?? Cu stima
Multumesc Luiza, succes si weekend placut.
aka.fg a scris:

Multumesc Luiza, succes si weekend placut.

Cu placere si multumesc!
Week-end excelent sa ai! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Bibliografie pt admiterea la inm NADINASIPOS NADINASIPOS Hello! M-ar putea ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pt admitere la INM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)