avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Manager spital
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Manager spital

Buna ziua
Pentru a fi director de spital trebuie sa ai calitatea de functionar public? La manager de spital din cate stiu nu trebuie.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: orca , utilizator 12:00, 16 Septembrie 2010
CorinaP85 a scris:

Buna ziua
Pentru a fi director de spital trebuie sa ai calitatea de functionar public? La manager de spital din cate stiu nu trebuie.
Multumesc anticipat

Managerii de spital nu sunt functionari publici, trebuie sa aiba curs de management sanitar
2) Managerul persoană fizică sau reprezentantul desemnat de managerul persoană juridică trebuie să fie absolvent al unei instituţii de învăţământ superior şi să îndeplinească una dintre următoarele condiţii:
a) să fie absolvent al unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii;
b) să fie absolvent al unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii. l 95 /2006
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
orca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate?! stelarman stelarman Pe site-ul ms.ro (aici http://www.ms.ro/index.php?pag=22&pg=1) a fost publicata metodologia de organizare a concursului pentru manageri spitale. Am citit ... (vezi toată discuția)
Manager spital si sef sectie AndreiPopescu79 AndreiPopescu79 Buna seara. Am cateva nelamuriri: Managerul unui spital este sau nu functionar public? Seful unei sectii din spital este sau nu functionar public? Ma refer ... (vezi toată discuția)
Despre sef sipp rogert_Bv rogert_Bv Sunt intr-o firma cu aproximativ 400 angajati, am fost angajat in functia de Coordonator in materie SSM cu decizie de Manager HSE. In urma cu 12 luni am fost ... (vezi toată discuția)