avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere impotriva executorului judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere impotriva executorului judecatoresc

plangerea impotriva refuzului executorului judecatoresc echivaleaza conf. art. 53 din legea 188 ....depusa la biroul executorului jud. , echivaleaza cu depunerea acestei plangeri in instanta de judecata?
Va multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 11:03, 17 Septembrie 2010
a zis ca avansul ptr. onorariu executor se regaseste in procesul verb si in pv de distribuire aal sumei ptr care am semnat, suma care s-a si eliberat . I-am inmanat o cerere prin care solicit si onorariul si a zis ca dosarul execut. este inchis. Mai pot face ceva?
pai ati semnat acel proces vb cu o suma...suma aia nu era defalcata? ce insemna suma...ati semnat fara sa intrebati?
nu pot sa ma pronunt, nu stiu exact cum a stat treaba...
dar v-am zis mai sus, puteti sa-i faceti plangere ... numai nu stiu ce mai rezolvati, daca ati semnat ca ati primit suma. (cel putin eu asta inteleg)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partile in plangerea cf.art.53 din l:188/00 Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Mi s-a intamplat ceva ffff interesant ! Creditorul introduce la instanta de executare o plangere impotriva executorului jud., care a refuzat nejustificat sa ... (vezi toată discuția)
Comision executor judecatoresc ? AndreiPerianu AndreiPerianu Buna ziua, As avea o intrebare, sunt persoana fizica autorizata, si in vara anului trecut am semnat un contract de prestari servicii cu o alta societate ... (vezi toată discuția)
In ce consta plangerea impotriva executorului judecatoresc? ContSters182547 ContSters182547 care sunt procedurile si unde se poate face plangere impotriva executorului judecatoresc? (vezi toată discuția)