avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce sa aleg : contabilitate /informatica de gestiune ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce sa aleg : contabilitate /informatica de gestiune sau economia turismului ?

as avea si eu o intrebare : sunt la facultate si am intrat la specializarea ECONOMIA COMERTULUI , TURISMULUI SI SERVICIILOR si nu stiu daca este de viitor aceasta specializare , as vrea sa ma transfer la contabilitate si informatica de gestiune ce parere aveti care este mai buna . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 14:21, 16 Septembrie 2010
Depinde ce va place mai mult:DContabilitatea cu legile ei sau Turismul si serviciile..
Este numai alegerea d-voastra,in primul rind chiar daca este de viitor o meserie,daca nu-ti place ce faci si nu poti face lucrurile bine si serios...e un chin toata viata...asta e parerea mea:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A 2-a facultate sau master ? ContSters319545 ContSters319545 Buna seara! Doresc un sfat in legatura cu alegerea cea mai potrivita de a continua studiile din partea dvs., sunteti mai competenti sa imi dati un sfat. Am ... (vezi toată discuția)
Economist sau contabil? elenavvasile elenavvasile Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, care este diferenta dintre un economist si un contabil? Pe langa raspunsul la aceasta intrebare as mai dori un sfat, daca ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)