avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate A 2-a facultate sau master ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

A 2-a facultate sau master ?

Buna seara!
Doresc un sfat in legatura cu alegerea cea mai potrivita de a continua studiile din partea dvs., sunteti mai competenti sa imi dati un sfat.

Am 25 ani. Am terminat facultatea de geografie din cadrul UAIC - 3 ani. Am incercat sa imi construiesc o cariera in domeniu, am fost profesor suplinitor un an, dupa care cu greu am incercat sa prind un alt post. Intre timp m-am angajat la o societate ca secretara, unde am inceput sa ma implic sa fac diverse acte ce tin de resurse umane, si partea de contabilitate primara.
Am observat ca am inclinatii in zona economica, imi place f mult sa lucrez cu actele.
In prezent lucrez si pe sezon ca receptioner la o pensiune, ceea ce inseamna ca impletesc oareceum specializarea mea - geografia turismului, cu economia.

Dilema mea cea mare este: imi doresc sa ma axez pe profilul economic, in zona de resurse umane, management, sau contabilitate, si de aceea va cer un sfat:
Cum ati proceda in locul meu ? Sa ma inscriu la a 2-a facultate,cu profil economic, finante-banci (pentru contabil) / administrarea afacerilor - ECTS, sau, sa ma inscriu la master - domeniul administrarea afacerilor, Specializarea: Administrarea Afacerilor în Turism, Comerţ şi Servicii, (masterul acesta fiind completarea celor 3 ani de facultate domeniu-geografie).

Cu acest master, pot ocupa un post de economic, conform codurilor cor 2015 ??
Va multumesc, astept un raspuns , o parere
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:29, 9 Iulie 2015
Sfaturi puteti primi o mie.
Ideea este ca dumneavoastra sunteti cea mai in masura sa decideti ce doriti sa faceti pe viitor si nu sa asteptati o parere a altor persoane.
Trebuie sa faceti ce va place.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master in economie sau licenta in drept? Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua! Va rog mult ca-n limita timpului disponibil sa ma ajutati cu niste sfaturi de care am mare nevoie. In primul rand sa va zic cate ceva despre mine: ... (vezi toată discuția)
Ce master as putea face? ionut921 ionut921 Buna ziua. Daca am terminat facultatea de administratie publica ce master as putea face? M-am gandit sa fac unul in contabilitate.M-ar ajuta sa ocup un post de ... (vezi toată discuția)
Ce facultate sa aleg M. V. M. V. Buna seara! Am absolvit o facultate si un master, dar vreau sa ma inscriu la a doua facultate si nu sunt hotarata. Am terminat facultatea de geografia,iar ... (vezi toată discuția)