avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

Buna ziua!
Sunt angajata secretara la o firma(cu contract de munca pe durata nedeterminata). Pt. ca programul imi permite(lucrez doar dupa pranz), as vrea sa ocup si un al doilea loc de munca (educatoare), dar cu c.i.m. pe o durata determinata. Exista vreun temei legal care sa ma impiedice sa detin ambele locuri de munca?
Si un alt aspect: insarcinata fiind-in 2 luni-care dintre contracte se va suspenda si de pe urma caruia as putea beneficia de indemnizatie pt.cresterea copilului?Pot intra in concediu d maternitate si lucra in acelasi timp?:">
Cel mai recent răspuns: elena.s. , utilizator 09:33, 17 Septembrie 2010
Buna ziua:

1. Pueti avea 2 sau mai multe locuri de munca in acelasi timp, indiferent daca sunt peperioada determinata sau nederminata atata timp cata aveti calificarile necesare.
2.Ambele contracte se vor suspenda in urma intrarii in concediu pre si postnatal si apoi al celui de crestere copil pana la 2 ani. Daca contractul incheiat pe perioada determinata nu mai este prelungit, acesta va inceta de drept (indiferent daca sunteti sau nu in concediu de maternitate sau crestere copil)
3. Nu puteti avea concediu de maternitate(care este un concediu medical de maxim 126 zile) sau de crestere copil (cel pana la 2 ani) si lucra in acelasi timp.
In perioada concediului de maternitate, certificatele de concediu medical se depun la toti angajatorii, fara exceptie pentru a fi platit concediul.
Va multumesc, dna(dra) crimson!Mi-ati lamurit problemele!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe durata determinata inceteaza daca sunt in prenatal? adeliana adeliana Buna ziua! O intrebare, pe 18 iulie 2014 o sa intru in prenatal, urmand sa nasc undeva pe la 15 august anul acesta. Lucrez cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului mynoady mynoady Buna seara. Va rog sa ma lamuriti in privinta procedurii de obtinere a concediului de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. Sunt angajata cu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si indemnizatie crestere copil Angheloiu Cristina Angheloiu Cristina Buna ziua, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la data de 02.10.2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Cel mai probabil voi naste in luna ... (vezi toată discuția)