avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CITATIE societate de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

CITATIE societate de recuperare

Buna ziua! as avea nevoie urgent de o lamurire! Anul trecut pe 14 septembrie am primit o citatie de la EOS cu suma de 2200 din care mi-am achitat suma de 800 adica debitul principal. Astazi m-au sunat cei de la EOS k daca nu voi plati restul sumei vor trece la executare silita. Daca eu nu am nici un bun pe numele meu, ce se poate intampla? Ce pot sa-mi faca cei de la EOS?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:20, 17 Septembrie 2010
in cel mai rau caz, daca nu aveti bunuri pe numele dvs, o sa va puna poprire pe salariu, pana la achitarea totala a debitului
Daca nu aveti nici un bun pe numele dumneavoastra se vor indrepta spre un eventual salar, cu poprire pana la 25%.
Vorbiti bcu ei pentru o esalonare a debitului ramas.
Comunicati societatii de recuperare ca v-ati indeplinit obligatia achitand datoria, iar privitor la penalitati, contestati-le in scris.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari probleme utc utc Buna ziua, In 2008 am incetat contractul cu un furnizor de telefonie mobila, am ramas restant o suma mica pe firma care am si achitato in 2009. acum ma suna ... (vezi toată discuția)
Contributie de intretinere copil mirela virtosu mirela virtosu Sunt divortata ,am un copil si in urma divortului s-a hoatarat ca tatal sa contribuie la intretinerea copilului cu o contributie pana la implinirea acestuia a ... (vezi toată discuția)