avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contracte aditionale credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contracte aditionale credite

Buna ziua. detin un credit pentru nevoi personale la alpha bank. Este corect ca in scadentarul estimativ prezentat in draftul bancii sa fie toate ratel, in fiecare lunadin an egale? este, de asemenea, corect sa nu fie mentionate explicit serviciile solicitate de catre client pt care se plateste comision 1%? Se specifica, in paranteza, de exemplu ....
De asemenea detin un card de credit la Credit Europe Bank. Este corect sa platesc urmatoarele comisioane: cost utilizare mijloc de plata la ATM (Credit Europe Bank, alte bancidin Romania, alte banci din strainatate), utilizare mijloc de plata POS situat la ghiseul bancar Credit Europe Bank, la alte ghisee bancare ale altor banci din Romania, sau din strainatate, pt eliberare numerar in urgenta in strainatate, inlocuire card in strainatate la urgenta, raportare card pierdut sau furat.
Comisionul pt administrare cont curent este corect sa se perceapa?
Taxa pt initiere nejustificata refuz de plata la ATM/POS, furnizare informatii generale la cerere in strainatate, taxa pt cerere majorare limita de credit sunt corect a fi cerut in contract?
Sunt de asemenea corect percepute: dobanda retinuta la valoarea tranzactiilor comerciale, eliberare denumerar, valoare tranzactii comerciale in sistem de rate, in afara sistemului de rate, depasire limita de credit,penalizatoare, aplcata creantelor scoase din active?
Banca are dreptul sa retraga dreptul de a efectua trageri pentru alte motive justificative obiectiv, ce nu sunt prevazute in contract?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Credit de 22.000 ron, pe 10 ani, cu "capital", dobanda variabila si comision de risc doina60 doina60 Am contractat, in 03.07.2008, un credit de 22.000 RON, pe 10 ani, la Alpha Bank. Ce inseamna Dobanda Variabila, am inteles. Dar n-am inteles de ce mai e nevoie ... (vezi toată discuția)
Poprire pe card de credit crediteurope bank, deși plata a fost făcută în ziua scadenței. ce e de făcut într-o asemenea situație? Andreea19812012 Andreea19812012 Buna ziua, soțul meu are o poprire care a fost instituita și pe un card de credit de la CreditEurope BANK, eu in data de 13.12.2017 am depus pe acel card de ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde in cazul in care banca imi blocheaza banii fara motiv psyche383 psyche383 Iata ce mi s-a intamplat concret: Am incercat sa retrag o suma mare de la ATM-ul bancii si mi-a dat o eroare generala, fara sa imi elibereze vreo chitanta de ... (vezi toată discuția)