chodan 
	    	Utilizator

chodan 
	    	Utilizator	    

ContSters22096 
	    	Utilizator

ContSters22096 
	    	Utilizator	    

ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

am un contract de credit in derulare la o banca;
astazi cand am mers la sediul lor, le-am spus ca nu sunt de acord cu unele prevederi ale acestuia si ca refuz sa il semnez;
mi-au spus ca in aceste conditii, imi vor declara creditul exigibil.:)). au dreptul sa procedeze asa?
le-am facut si o adresa scrisa in care le-am indicat cu ce anume nu stnt de acord
 ContSters123067, utilizator
 ContSters123067, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ContSters123067	                   

biroul de presa anpc
\"Se spune ca o lege este buna daca oricine o poate intelege fara cunostinte de specialitate. [u]Cu privire la OUG 50/2010 vedem ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters123067	                   

biroul de presa anpc
\"Se spune ca o lege este buna daca oricine o poate intelege fara cunostinte de specialitate. [u]Cu privire la OUG 50/2010 vedem ... (vezi toată discuția)

maxia	                   

Buna seara,
Am incheiat un contract in [b]mai 2010 [/b]pentru un credit de refinantare ipotecar la o banca, in care dobanda se calcula astfel, conform ... (vezi toată discuția)
	                    maxia	                   

Buna seara,
Am incheiat un contract in [b]mai 2010 [/b]pentru un credit de refinantare ipotecar la o banca, in care dobanda se calcula astfel, conform ... (vezi toată discuția)

dutzu	                   

Buna ziua,
In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)
	                    dutzu	                   

Buna ziua,
In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)