Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters22096	                   

am un contract de credit in derulare la o banca;
astazi cand am mers la sediul lor, le-am spus ca nu sunt de acord cu unele prevederi ale acestuia si ca refuz ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters22096	                   

am un contract de credit in derulare la o banca;
astazi cand am mers la sediul lor, le-am spus ca nu sunt de acord cu unele prevederi ale acestuia si ca refuz ... (vezi toată discuția)

fox123	                   

As dori sa ma ajutati si sa va exprimati opinia in legatura cu prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca pentru un imprumut de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
	                    fox123	                   

As dori sa ma ajutati si sa va exprimati opinia in legatura cu prevederile unui contract de credit incheiat cu o banca pentru un imprumut de nevoi personale ... (vezi toată discuția)

andra68	                   

Ma alatur celor nemultumiti pe aceasta tema. Am sa punctez nelamuririle si intrebarile mele.
1.Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 6 ani, dobanda ... (vezi toată discuția)
	                    andra68	                   

Ma alatur celor nemultumiti pe aceasta tema. Am sa punctez nelamuririle si intrebarile mele.
1.Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 6 ani, dobanda ... (vezi toată discuția)