avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARI AUTO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARI AUTO

AM AVUT ACCIDENT CU MASINA.MASINA CARE MA LOVIT AVEA ASIGURARE OBLIGATORIE LA ASTRA .AM MERS LA EVALUATOR LA ASIGURARI IA FACUT POZE MASINII DAR NU A TRECUT TOATE PIESELE SI UNELE LEA TRECUT CA POT FII REPARATE SI NU NECESITA INLOCUIRE CUM AR FI USILEDE PE DREAPTA CARE SINT LOVITE DESTUL DE RAU SI NU PREA IMI CONVINE SA AM MASINA TOATA CHITUITA. MIA MAI SPUS CA DACA VALOAREA REPARATIEI DEPASESTE 7400 RON DAUNA ESTE TOTALA SI MI SE DAU 5000 RON.AM FOST LA SERVICE SAMI SOCOTESCA VALOAREA DAUNELOR SI SA AJUNS LA SUMA DE 6700 RONDAR MAI SINT UNELE PIESE NETRECUTE
NU AS MAI VREA SA FAC MASINA PENTRU CA ESTE PREA TARE LOVITA.SI INCA CEVA DACA PE MINE MA COSTA MAI MULT DECIT IMI DAU ASIGURARILE SOFERUL CARE MA LOVIT NU ESTE OBLIGAT SA SUPORTE RESTUL DE CHELTUIELI
Cel mai recent răspuns: doslea , utilizator 19:37, 19 Septembrie 2010
mai intai, asigurati-va ca inspectorul de dauna trece toate avariile produse in acel accident.
Apoi, swervice-ul sa intocmeasca un deviZ de reparatie si daca acesta depaseste valoarea reala a masinii, atunci solicitati banii pentru producerea daunei totale.
Daca se retine ca masina a suferita dauna totala, aveti doua posibilitati:
a) sa reparati masina, punand diferenta din buzunar si apoi, eventual, sa cereti diferenta cond. auto vinovat;
b) sa luati banii si sa vindeti epava, urmand a va cumpara un vehicul nou.
pai da asa as vrea sa fac sa_mi iau bani de la paguba totala pt ca masina este praf si sa_mi caut sa alta masina dar paguba este de 66 milioane si paguba totala trebe sa depaseasca 74 de milioane si nu am foarte multe piese bagate la reparatie din masina . ce pot face?
pai da aicea este problema cea mai mare ca nu mai trecut toate avariile. cepot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco- pot sa nu accept dauna totala si sa oblig asigurarile sa imi plateasca pana la 85% din valoarea asigurata pentru reparatie si sa suport eu costul suplimentar? luoana luoana Am avut un accident in care mi-au fost avariate farurile, stopurile, senzorii de parcare, radiator, suma pentru reparatie fiind destul de mare ca domnii de la ... (vezi toată discuția)
Dauna totala kristinna90 kristinna90 in Luna septembrie,am avut un accident cu avarii si mi s-a reparat masina,paguba fiind de 3000 euro,plata a fost suportata de polita casco la tiriac.iar in ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco si rca presidio presidio Este legal ca firma de leasing sa factureze casco si rca cu tva catre utilizator persoana juridica? Va rog sa ma informati daca exista baza legala. MULTUMESC (vezi toată discuția)