avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit platit pe nimic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit platit pe nimic

Detin 2.57 ha mostenite prin retrocedare de la tatal meu. Am platit impozitul aferent, dar este o zona in care nu se poate cultiva nimic si platesc degeaba. Nimeni nu vrea sa ia in arenda o bucata de pamant pietros. Eu nu locuiesc in zona: pamantul este in Dobrogea si eu am domiciliul in Bucuresti. Se pare ca este cineva care isi duce animalele la pasunat pe acolo, dar nu cred ca am cum dovedi. Exista vreo modalitate de a schimba zona in care este amplasata proprietatea sau de a renunta pur si simplu la el fara sa ma mai coste si asta? Mentionez ca in subordinea primariei de care apartine pamantul nu mai exista pamanturi de retrocedat.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 13:13, 18 Septembrie 2010
O posibilitate ar fi sa schimbati categoria de folosinta a terenului in scopul obtinerii unei impozitari reduse..
Puteti dona terenul primariei in conditiile in care consiliul local aproba plata taxelor notariale legate de aceasta...
ati incercat sa vindeti terenul sub pretul pietii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre teren agricol si pasune cata15 cata15 Ce trebuie sa fac pentru a schimba statutul unui teren agricol in pasune, scriptic vorbind, pe scurt daca e agricol si il declar pasune mai pot fi amendat ca ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere subventie pasuni a apia luciamihalache luciamihalache Buna ziua, Am in proprietate o 25 ha de pasune. Nu am animale dar intretin - cosesc regulat pasunea. Pana acum am primit subventia de la APIA. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sã fac? dorelbaiu dorelbaiu Am 1 ha teren care mi-a fost reconstituit conf. lg.18/1991 ca mostenire de pe urma parintilor. In aprilie 2007 l-am intabulat in cartea funciara pe numele meu ... (vezi toată discuția)