avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Reprezentare in instanta
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Reprezentare in instanta

De putin timp sunt angajata ca si consilier juridic (nu sunt inscrisa la ccj). Pentru prima data, trebuie sa reprezint societatea in instanta, deoarece, am primit o notificare privind deschiderea procedurii de insolventa a unei alte societati.
Pentru a ma putea prezenta in fata instantei am nevoie de delegatie, imputernicire sau procura speciala autentificata?
De asemenea, un model este binevenit.
Credeti ca o sa am probleme cu judecatorul pentru ca nu sunt inscrisa la ccj?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2010
AnnaM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 22 Septembrie 2010
Imputernicire din partea societatii pe care o reprezentati ...

ANTET
IMPUTERNICIRE

Dl. (D-na) consilier juridic __________________________este împuternicit(ă) de către (autoritatea, institutia, persoanajuridică) _______________________ în baza art. 4 din Legea nr. 514/2003 să o reprezinte în fata ___________ _________________________________ în dosarul nr. ________/________, să formuleze şi să sustină apărările necesare şi să pună concluzii orale sau scrise în această cauză.

Administrator,
Este suficient o delegatie.
Poti sa-mi dai un sfat juridic ?
Da, este suficienta si o delegatie emisa de catre angajator ...

P.s.
daca aveti vreo problema nu ezitati sa o postati pe acest forum , unde veti gasi solutii , sfaturi sau idei cu privire la acea problema ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta anda79 anda79 buna seara, as dori sa mi spuneti daca in baza unei imputerniciri si a delegatiei un consilier juridic fara a fi inscris in CCJ si fara roba are voie sa ... (vezi toată discuția)
Imputernicire in vederea reprezentarii in instanta ABANA ABANA Va rog acceptati sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari : 1. O imputernicire de reprezentare juridica avind antetul Colegiului Consilierilor juridici , ... (vezi toată discuția)
Vreau un model de delegatie pt. reprezentare in instanta sergiulica sergiulica Buna Dimineata!Am o prietena care a terminat facultatea de drept si s-a angajat din feb la o soc ca si consilier juridic.Societatea a fost citata ca ... (vezi toată discuția)