avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECIZIE DE TRANSFER
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECIZIE DE TRANSFER

Buna seara!
Am lucrat la o firma S.A. care avea 3 restaurante in localitate, ne-au transferat pe toti cei care ne ceream drepturile intr-un restaurant pe care astazi lau inchis si am fost disponibilizati. As vrea sa stiu daca atunci cand ne-au transferat trebuiau sa ne trimita macar o instiitare?
pot sai dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: allexandru77 , utilizator 21:21, 19 Septembrie 2010
Mai uitati-va pe decizie, cum suna?
E delegare sau detasare, in caz ca e transfer ce baza legala au folosit? Trebuie sa aveti un articol acolo.
noi am fost efectiv mutati din alte restaurante in cel care sa inchis azi.nu trebuia sa primim o instiintare macar ca vom fi transferati?
1. Uitati-va pe contractul individual de munca (CIM) la capitolul "D.Locul de munca: Activitatea se desfasoara la...".
2. Daca acolo este scris numele restaurantului unde ati fost prima data inseamna ca v-a schimbat locul de munca fara acordul dvs.
3. Luati intai legatura cu ITM pentru nerespectarea CIM
acest acord trebuia sa-l dau in scris?
In cazul in care in contractul individual de munca nu era stipulat faptul ca locul de munca poate sa fie si in acel loc, da, trebuia acordul dumneavoastra in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca dumitrudiana dumitrudiana sunt angajata conform CIM la unul din cele trei puncte de lucru ale societatii pot fi mutata prin decizie fara acordul meu la un alt punct de lucru (vezi toată discuția)
Detasare sau delegare? christiy christiy am o nelamurire la locul meu de munca. angajatorul (de stat) si-a exprimat dorinta de a ma \"detasa\" in folosul unitatii de la un loc la altul de munca, in ... (vezi toată discuția)
Pot fi transferata fara sa semnez? creata3112 creata3112 Buna ziua Lucrez la o soc privata in comert, ca sef departament. Sunt unic intretinator de familie avand 2 copii minori de 11 si 9 ani. Acum 2 luni am ... (vezi toată discuția)