Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenzi

buna ziua. as avea si eu o intrebare .. am mai multe amenzi de circulatie neplatite din 2001 , 2002. am auzit ca dupa 5 ani de zile ele se prescriu . Este adevarat? ptr ca eu am fost astazi si m-am interesat chiar in primarie si mi-au spus ca nu este adevarat, ca trebuie sa le achit.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:48, 24 Septembrie 2010
Buna dimineata !
Intr-adevar acestea se prescriu in termen de 5 ani daca nu a intervenit suspendarea prescriptiei caz in care acest termen se prelungeste in mod corespunzator ...
Sunt supuse termenului de prescriptie de 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie in cat timp se prescriu? eleonor eleonor poate cineva sa`mi spuna dupa cat timp se prescriu amenzile de circulatie? cunosc pe cineva care are de 8 ani amenzi de circulatie in valoare de 5000 ron de ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite compaqqq compaqqq buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)