avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua, am primit ieri o somatie de plata de la un executor judecatoresc cu termen de plata de o zi pentru un credit de la banca,banca care a trimis dosarul unei firme de recuperare de la care eu nu am primit nimic,instiintari,notificari etc. Ce sa fac?ce se intampla in continuare? nu am banii..locuinta este comuna obtinuta prin mostenire si un amarat de salar
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:15, 20 Septembrie 2010
daca aveti motive, formulati o contestatie la executare in care solicitati si suspendarea executarii silite; daca nu, discutati cu executorul ptr. o pasuire la plata; daca debitul e mic- poprire pe salariu; daca este mai mare puteti fi executata silit si pe partea d-voastra din imobil- dar e mai greu de realizat in practica acest lucru.
avocat Cristina Popescu
Multumesc pt raspuns,motivele ar fi :cei de la firma de recuperare nu au trimis nimic,
" executare incuviintata de Judecatoria prin inchierea la data de pronuntata in dosarul instantei" pentru care iar nu am primit nici o instiintare? ce alte motive as putea invoca? ca si act de proprietate nu am decat certif. de mostenire din 1984 iar debitul la firma de recuperare este de 68000 ron
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
ilinca17, utilizator
@ilinca17

a scris:
"care este termenul de depunere contestatie executare silita cu termen de o zi?"

Va rog frumos, continuati discutia aici, nu mai deschideti alte topicuri si...cititi, va rog, Regulamentul de postare in forum.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Xm3n Xm3n Firma recuperatoare poate executa silit un datornic,sa puna poprire pe salar? (vezi toată discuția)
Imobil dobandit prin donatie poate fi executat? viopoe viopoe Buna ziua, am un credit pe care nu l-am mai achitat din decembrie 2009. acum urmeaza sa primesc prin donatie un imobil. cei de la firma de recuperare pot ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)