avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... mi-au crescut marja la 7.225%.E legal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

mi-au crescut marja la 7.225%.E legal?

Am primit actul aditional de la banca si am constatat ca DAE se calculeaza functie de Euribor la 3 luni si functie de marja fixa.Problema e ca in contractul initial aveam o marja fixa de 4.85% iar prin actul aditional mi-au crescut marja la 7.225%.E legala schimbarea marjei unilateral de catre banca si daca nu ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:50, 20 Septembrie 2010
Verificati ultima instiintare primita de la banca referitor la majorarea marjei.Marja stabilita acum nu trebuie sa depaseasca acel indice,sau sa fie mai mica.Probabil ca Dvs ati facut un credit in urma cu mai multi ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea unilateral a marjei fixe din contract prin act aditional diana-iasi diana-iasi Am primit actul aditional de la banca si am constatat ca DAE se calculeaza functie de Euribor la 3 luni si functie de marja fixa.Problema e ca in contractul ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)
Care este marja? dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Imi cer scuze. Nu am fost destul de explicit. Comletez: Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe :O) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: ... (vezi toată discuția)