avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... donatie sau contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

donatie sau contract vanzare-cumparare

Care este costul pentru donatie apartament catre fiica noastra in varsta de 15 ani si dupa donatie cine figureaza la taxe si impozite ca proprietar? Dar in cazul in care am face contract de vanzare-cumparare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:51, 21 Septembrie 2010
sunt similare costurile pt donatie si vanzare-cumparare in cazul unui imobil.
La ce suma ajung costurile pt donatie sau vanzare-cumparare in cazul unui imobil?
nu credeti ca cel mai simplu este sa intrebati notarul care va perfecta actele, tinand cont ca onorariile nu sunt fixe?
avocat Cristina Popescu
Da sunt similare taxele notariale ptr vanzarea la valoare minima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Ani_Iri Ani_Iri As dori si eu sa stiu cat m-ar costa un act de vanzare-cumparare pentru un loc de casa?Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Acte donare si preturi dinut2na dinut2na cat costa sa faci actele de donare imobil (vezi toată discuția)
Succesiune sau donatie iulia bumbu iulia bumbu Mama poseda o casa si un teren viran. Ce e de facut pentru a intra in posesia lor, eu fiind singura mostenitoare, sa astept decesul mamei pentru succesiune ... (vezi toată discuția)