avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

As dori si eu sa stiu cat m-ar costa un act de vanzare-cumparare pentru un loc de casa?Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:39, 23 Septembrie 2010
buna ziua. mergeti la notarul care va perfecta actele si intrebati-l ptr. ca onorariile difera, nu sunt fixe.
avocat Cristina Popescu
depinde de suprafata terenului, unde e amplasat. notarul va poate spune care e taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie sau contract vanzare-cumparare TRISUC TRISUC Care este costul pentru donatie apartament catre fiica noastra in varsta de 15 ani si dupa donatie cine figureaza la taxe si impozite ca proprietar? Dar in ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale mfrincu mfrincu buna ziua, as vrea sa stiu cat costa taxele notariale pentru cumpararea unei case P+M noua , suprafata utila a casei este de 160mp, iar terenul pe care este ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)