avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in strainatate

Am o societate comerciala care are oportunitatea de a incheia un contract pt prestarea unor servicii in Belgia.
1. Care este forma legala ce trebuie dispusa ptr angajatii firmei mele asa incat sa poate desfasura activitate in strainatate (delegare, detasare etc)?
2. Care este durata perioadei de munca care poate fi prestata de angajati in strainatate?
3. Care sunt cheltuielile cu angajatii, ce trebuie suportate de firma mea, in afara drepturilor salariare ( diurna, transport, cazare, masa etc)?
Cel mai recent răspuns: gabriela_marc , utilizator 12:26, 21 Septembrie 2010
art.45-47 codul muncii ; legea 344/2006 ; discutati la ITM cu un inspector- daca se pune problema obtinerii vizei E101
avocat Cristina Popescu
Legea 344 din 19 iulie 2006 nu reglementeaza detasarea salariatilor care in mod normal lucreaza intr-un alt stat decat Romania dar pentru o perioada de timp limitat isi desfasoara activitatea in Romania?
Intrebarea mea se referea la situatia inversa: desfasurarea activitatii in strainatate de catre angajatul roman al unei societati (persoana juridica) romane care presteaza servicii in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
Detasarea angajatilor in strainatate elena picoiu elena picoiu Buna ziua. In ce conditii pot detasa angajatii in strainatate pentru finalizarea unui contract incheiat cu una dintre cele mai mari firme de constructii din ... (vezi toată discuția)
Oug 28/30.06.2015 completare la legea 344/2006 lucian2015 lucian2015 Buna ziua, Am si eu o problema legata de OUG 28/30.06.2015. Conform acestei ordonate de urgenta in cazul in care esti angajat la o firma din Romania si esti ... (vezi toată discuția)