avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... act sexual cu o minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

act sexual cu o minora

am intretinut in urma cu doi anio,un act sexual oral.cu o minora de 14 ani.acum ea are 16 ani.plangere e depus mama ei,la acea data.acum,ea poate sa isi retraga plangerea?sunt chemat din nou,la recurs.instanta de fond a mentinut ordonanta procurorului(SUP SI 1000 RON amenda)instanta de recurs nu poate da solutia,deoarece mama feteii tot amana.deja a amanat de 4 ori.deci,poate sa isi retraga fata plangerea,daca e facuta de mama ei?sau,poate sa dea o declaratie in care sa zica ca nu mai vrea sa ma acuze?caci ea nici nu a vrut.vrem sa ne casatorim,dar relatia noastra e pe de ascuns,caci ma tem sa nu zica cineva la recurs ca noi inca ne vedem.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:53, 23 Septembrie 2010
Plangerea poate fi retrasa numai de catre cel care a facut-o, asa cum pedeapsa pentru acesta infractiune va fi efectuata de cel care a savarsit-o.
Ziceti ca vreti sa va casatoriti?? Pana cand? Pana se finalizeaza procesul si lucrurile se aseaza in favoarea dv?

da.pana atunci.dupa aceea divortez.si,deja e in favoarea mea. :)).pentru ca fata a declarat ca nu am facut sex oral,martori nu sunt,virgina este.asa ca...doar intrebam.
Sa nu va afundati mai rau. Retragerea plangerii facuta sub conditia casatoriei s-ar putea sa se intoarca mai rau impotriva dv. daca divortati.
Si, apropo, chiar nu inteleg, cum ati putut ajunge la performanta de a face sex cu o minora, si nu oral, iar ea sa fie totusi virgina????? Inseamna ca sunteti mai presus decat multe alte lucruri.#-o
Fetelor, aveti grija!:console:
am scris clar mai sus ca e vorba de sex oral #-o#-o. iar fata la cea data a declarat ca nu a facut sex oral cu mine niciodata.nu am aburito acum sa declare asta.ea a declarat atunci si gata.nu a mai fost chemata.e chiar vreau sa ma casatoiresc.dar asta e problema mea.altceva am ointrebat pe forum.multumesc oricum.
O amenda penala pentru o fapta de pedofilie care are limitele pedepsei intre 3 si 10 ani? Intr-o tara normala, pentru asa ceva pedeapsa este de cel putin 15 ani plus cativa ani de consiliere psihologica sau psihiatrica, dupa caz.
Nu prea vad cum s-a putut ajunge la solutia ca actul sexual oral cu un minor sa fie considerat ca aducand o atingere minima uneia din valorile aparate de lege iar prin continutul ei concret sa fie lipsita in mod vadit de importanta si sa nu prezinte gradul de pericol social al unei infractiuni. Hmmm, probabil ca sunt eu retrograd ... maine, poimaine poate o sa vedem o astfel de solutie si la un omor calificat pentru ca, vorba unui ministru al justitiei "de ce sa nu reducem pedepsele daca judecatorii tot nu aplica maximul?"
1. Plangerea nu poate fi retrasa pentru ca infractiunea se situeaza intre cele pentru care urmarirea penala incepe din oficiu.
2. Solutia data de procuror este revoltatoare ar trebui desfiintata pentru ca fie sunteti nevinovat (atunci pentru ce sa va dea amenda?) fie sunteti vinovat si atunci ... problema sta cu totul altfel

Alte discuții în legătură

Sentinta ciudata maria482 maria482 R O M Â N I A JUDECATORIA PITESTI SECTIA PENALA Sentinta Penala Nr. 2150 Sedinta publica de la 10 iunie 2010 Completul compus din: PRESEDINTE ... (vezi toată discuția)
Nevinovat dambovescu dambovescu buna ziua.eu sunt un om foart important dintr-un oras mare.ca sa ``scape de mine``,pentru ca detin actiuni majore in cele mai mari afaceri din oras,mi sa ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)