avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare magazin virtual
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare magazin virtual

Buna ziua, detin o editura si doresc sa imi fac un magazin virtual prin care pot vinde cartile mele, trebuie sa adaug in cod CAEN pentru aceasta activitate ?

Din ce am auzit... trebuie dar vreau raspunsul unor specialisti.
Pana la urma, nu este acelasi lucru daca le vand in librarie si in magazine sau in magazinul meu online ?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:22, 23 Septembrie 2010
Cod CAEN 4791Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Pentru a putea comercializa cartile este nevoie de acest cod CAEN pe care trebuie sa-l autorizati in momentul in care se va depune hotararea AGA cu privire la largirea obiectului de activitate.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Magazin online marse marse Buna seara ! Am o firma ca are ca obiect de activitate comertul de orice fel.Pot sa deschid un site (magazin virtual) unde sa vand diverse produse? Trebuie sa ... (vezi toată discuția)