avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... familia monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

familia monoparentala

Am incercat sa caut pe internet legi cu drepturi si obligatii ale familiei monoparentale iar in afara de acea indemnizatie de ajutor al familiei monoparentale nu am gasit nimic. Daca mai stiti alte legi ce reglementeaza ceva despre acest subiect va rog sa imi raspundeti. multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o informatie, deja va sunt ... Roxana 1986 Roxana 1986 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie, deja va sunt recunoscatoare! Eu si bebelusul meu de 10 luni, formam o familie monoparentala. Am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Cum reglementeaza legiuitorul strain infractiunea de evaziune fiscala? rahbert rahbert Va salut. Nu stiu daca e locul potrivit al acestui post, dar nu am gasit un alt subiect mai apropiat. Sunt la un mic impas la lucrarea mea de licenta si am ... (vezi toată discuția)
Angajare somer comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Seful meu doreste angajarea unui somer pentru care sa beneficieze de acea indemnizatie/subventie prevazuta de lege; persoana gasita are 40 ani, ... (vezi toată discuția)