avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma jocuri de noroc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma jocuri de noroc

buna ziua! am si eu o intrebare pt. dvs.
puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa infiintez o firma de jocuri de noroc?
am inteles ca imi trebuie si niste autorizari speciale pt. aparate???:O
dupa ce lege se infiinteaza o astfel de firma?
cat m-ar costa?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:24, 16 Decembrie 2007
Infiitezi o sociatate cu raspundare limitata la Registrul Comertului care are ca obiect de activitate COD CAEN- 9271-JOCURI DE NOROC SI PARIURI.
Pe langa deschiderea de punct de lucru si avizele necesare pe care la obtii tot de la registru, in mod obligatoriu vei avea nevoie de licenta pe jocuri care se obtine de la Bucuresti
Partea cea mai grea este obtinerea unei licente pentru desfasurarea activitatii de jocuri de noroc de la minitsrul finantelor.

Pentru mai multe informatii contactati-ma pe privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8514 - alte activitati referitoare la sanatatea umana bianca27 bianca27 Buna ziua, Din experienta d-voastra, in cazul constituirii unei s.c avand acest cod caen (8514) activitate principala, care sunt autorizarile necesare. ... (vezi toată discuția)
Bar cu jocuri de noroc Yonumaiyo Yonumaiyo Deci, administrez un bar un S.R.L. mai exact, am facut cu o firma de jocuri de noroc un contract de participatiune, mai pe inteles e un contract unde eu ma ... (vezi toată discuția)
Aviz program de functionare MirelaPav MirelaPav Firma X cu cod caen 9200- activitati de jocuri de noroc si pariuri sportive. In conformitate cu prevederile Legii nr. 77 din 27 iunie 2009 privind Organizarea ... (vezi toată discuția)