avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN 8514 - Alte activitati referitoare la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN 8514 - Alte activitati referitoare la sanatatea umana

Buna ziua,

Din experienta d-voastra, in cazul constituirii unei s.c avand acest cod caen (8514) activitate principala, care sunt autorizarile necesare. Mentionez ca este vb despre un cabinet de psihologie. Este suficienta prezentarea diplomei de licenta? (este nevoie si de aviz de la Min. Sanatatii sau din alt loc?)

Multumesc
Din cate stiu este singurul cod caen care include astfel de activitati.Neavand de-a face cu domeniul si faptul ca nici nu am intocmit acte constitutive cu acest obiect de activitate,va sugerez sa sunati la biroul de informare al registrului comertului.
Buna,
Unde pot gasi o lista cu activitatile (coduri caen) care au nevoie de aurotizari, licente...avize?

Mersi?
Din cate stiu eu, deschiderea unui cabinet de catre un psiholog cu drept de libera practica, se inscrie la registrul comertului sub codul amintit, iar avizele necesare le obtineti de la Colegiul Psihologilor din Romania. Aceasta activitate este strict monitorizata de catre ei. Din cate stiu este vorba de dreptul de libera practica, stampila inregistrata la ei, chitantier, registru de evidenta, registru de fise de observatie. Succes!
Pe google.ro gasesti de toate,aproape de toate !
Introduceti caen si...............bingo !!!:thumbup:
Aveti idee daca aceste avize se obtin inainte de inregistrarea in Reg. Com. sau dupa?

Mersi!

Alte discuții în legătură

Infiintare firma jocuri de noroc elgo elgo buna ziua! am si eu o intrebare pt. dvs. puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa infiintez o firma de jocuri de noroc? am inteles ca imi trebuie si ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)
Sunt inregistrat la anaf cu cod caen 7410 pasarea colibri pasarea colibri Buna ziua. In prezent sunt inregistrat la ANAF cu cod CAEN 7410 de activitati de design specializat, in baza diplomei de licenta, de absolvire a facultatii de ... (vezi toată discuția)