avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Provocare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Provocare

Buna ziua,

Zilele trecute mi s-a propus postul de Director comercial intr-o firma care se afla in insolventa din luna mai 2010. Firma are ca domeniu de activitate: distributia de materiale de constructii. E clar in aceasta perioada e cam greu sa revi sau sa cresti pe piata in acest domeniu.
Eu vad aceasta propunere ca pe o provocare.
Intrebarile mele sunt: Are rost? Care sunt modalitatile de vanzare si incasare? Care sunt obligatiile in aceasta perioada?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 00:05, 23 Septembrie 2010
Daca firma se afla in reorganizare, pe baza unui plan aprobat de judecatorul sindic, da, se poate aprecia a fi o provocare!
Daca nu, inseamna "sinucidere"!
Informati- va in ce faza de insolventa se afla firma si apoi hotarati ce faceti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Insolventa in scopul reorganizarii activitatii puiu_luca puiu_luca buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi explice cneva si mie: ce conditii trebuie sa indeplineasca o soc. com. pentru a cere insolventa in scopul reorganizarii ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu firma in insolventa horiacris horiacris Buna ziua. Casele construite de o firma aflata in insolventa sunt considerate produse ce pot fi vandute ca orice alt produs , sau sunt considerate ca facand ... (vezi toată discuția)