avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - colaborare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - colaborare

Buna ziua, sunt PFA si am nevoie sa colaborez cu o persoana fizica din UK. (eu sunt cel care platesc pt servicii)

Cum trebuie sa procedez, cui platesc taxe si cui tb persoana respectiva sa plateasca taxe?

Multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
mark001, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa sau ?? star_atz star_atz buna seara am o problema ... lucrez la o firma mijlocie.pana acum am avut contract cu drepturi de autor.acum angajatorul doreste pfa. problema este ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o firma din uk ca si contractor independent. colaborator.uk colaborator.uk Buna ziua. Sunt in situatia in care voi incepe o colaborare cu o firma din UK ca si contractor independent. Mi se cere sa le emit o factura ca ei sa imi ... (vezi toată discuția)
Pfa roman lucru in strainatate AndreiJiligan AndreiJiligan Buna ziua, Am un pfa roman si am lucrat mai mult de 183 de zile in Germania in anul 2012, cam 189 zile . La momentul respectiv nu am realizat ca am ... (vezi toată discuția)