avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1479 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doresc o minima consultanta juridica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doresc o minima consultanta juridica

am proces cu firma care ma concediat si am nelamuriri multe si avocat numi permit. daca doreste cineva sa ma ajute si este dispus sa asculte in detaliu rog a ma contacta,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ciolobocul , utilizator 14:13, 23 Septembrie 2010
e foarte amuzant ptr unii,dar e inuman sa-ti bati joc.oricum eu respect macar ca ati citit,restul mai ganditiva cand scrieti domnu jurist clemen.... o zi buna
~ Conținut șters la cerere ~
se accepta.la mine e serioasa treaba si nu pot glumi,intram pe alte saituri daca cautam distractie:bow: o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important conflict munca. ajutati-ma! ciolobocul ciolobocul am fost anuntat telefonic la 4 zile dupa acel presupus incident si am fost directionat catre 2 servisuri in decurs de 2-3 zile si nici unul na constata vreo ... (vezi toată discuția)
Presupus viol laur1979 laur1979 un caz de posibil viol dar probe biologice si martori nu sant nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva urme ffoarte mici nimic ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de garantie bancara firma administrare imobil mikifulgutz mikifulgutz Am contractat o firma de administrare imobile, pentru un an. In contract nu era mentionata scrisoarea de garantie bancara deoarece nu se putea stabili un cost ... (vezi toată discuția)