Mi-au cerut datele si eu am fugit de jandarmi.Ce mi se paote inampla daca ma prind in viitor?
Aseara cand ma intorceam de la baschet m-am inatlnit cu 2 jandarmi(unul era sergent),sergentul ma prinde de mana si imi spune si mi-o suceste,mergand asas pana in fata casei mele imi spune sa -i dau datele ca altfel ma va duce la sectie sa ma omoare.Eu cand am auzit m-am speriat si am fugit,jandarmul alergand dupa mine pana am scapat de el.Ulterior acesta a stat o jumate de ora in fata casei mele
si m-a amenintat cu ceva de genul acesta:Iesi afara ca te omor si alte injurii.
Intrebarea mea este ce mi se paote inampla?Si ce ma sfatuiti sa fac.
P.S.Am 21 de ani si nu primit nicio amenda pana acum.
in caz ca se mai intampla.nu fugii,stai sa-ti de amenda si contesteazo in instanta.scrie la mentiuni,pe pv. ca nu recnosti fapta si ai fost amendat abuziv.dupa ce iti anuleaza amenda,ii faci plangere pt. abuz in serviciu si o petitie pe site-ul jandarmeriei.
Sunt cam"subtiri"motivele invocate si deci putin credibile.
Daca totusi lucrurile s-au petrecut astfel si aveti si martori sau alte probe in sensul dovedirii comportarii acestuia,formulati o plangere penala ,atat la Comandamantul judetean de jandarmi,cat si la Parchetul Militar competent teritorial pentru infractiunea amenintare si cea de de purtare abuziva.
Revin cu informatii.Astazi 27.9 am primit o amenda acasa de 700 de lei(500 de lei pentru patrunderea in incinta scolii si 200 pentru injurii adresate persoanlor din jur).Eu nu am fost de fata cand s-a scris procsul verbal si nu le am dat nici datele(probabil ca a aflat numele meu si le luat din baza de date a politiei).Pe procesul verbal apare data de 22 (din care ultimul 2 este mazgalit si transformat in 1)pentru ca eu pe 21 am fost la baschet.Martor pentru procesul verbal este un baiat care este prietenul jandarmului si partcipat pana acum la zeci de procese(in sensul ca daca se intampla ceva si nu are martori il pune pe el sa semneze,a participat la zeci de procese).
VA rog sa ma ajutati daca se poate sa scap de amenda.Multumesc.