avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratii conform ord 58
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratii conform ord 58

o societate care are ctr de comision (ocazional) cu persoane fizice neautorizate trebuie sa retina contributiile sociale pentru asigurat. Obligatia declararii ii revine platitorului de venit(societatii).
Societatea mai trebuie sa faca decl 010 de schimbare vector fiscal ?Mentionez ca societatea nu are personal cu CIM.
La una din adm fin la care m-am interesat au zis ca nu trebuie sa decl in 102 contrib sociale, acestea se decl la casele de pensii si somaj.La sect 4 mi-au spus ca se decl in 102.
Cine a avut asemenea cazuri sa-mi raspunda si unde sa platesc aceste contributii ?
Cel mai recent răspuns: dgaitan , utilizator 17:15, 23 Septembrie 2010
Pana acum , pentru aceste situatii s-a depus decl. 102, dar numai pentru sanatate . Nu stiu daca si pentru somaj .....
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
dgaitan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuia sau nu modificat vectorul fiscal la momentul suspendarii activotatii unei societati? nicoc nicoc In noiembrie 2009 am suspendat activitatea firmei (micro pe vremea aceea, cu un singur angajat care a demisionat la momentul suspendarii). Ar fi trebuit depusa ... (vezi toată discuția)
Contributii angajat/angajator drepturi de autor zanu zanu Buna ziua In lumina ultimelor modificari aduse de OUG 82/2010, obligatia calcularii, retinerii si platii contributiilor individuale (CAS si somaj) revine ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati distribution distribution Buna seara, In cazul unui SRL infintat in ianuarie 2010 care va avea primii angajati in luna martie, atunci incepand activitatea..este nevoie sa depun vreo ... (vezi toată discuția)