Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 mihaela1985	                   

Se poate face contestatie pentru o amenda administrativa primita de la Parchet? Sotul meu a fost cel vatamat, a inaintat plangere la organele de politie, ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela1985	                   

Se poate face contestatie pentru o amenda administrativa primita de la Parchet? Sotul meu a fost cel vatamat, a inaintat plangere la organele de politie, ... (vezi toată discuția)

mihaela1985	                   

Buna ziua!
   As dori sa stiu daca se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror?    
Dupa spusele inspectorului care se ocupa de caz si faptele ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela1985	                   

Buna ziua!
   As dori sa stiu daca se poate schimba incadrarea faptei propusa de procuror?    
Dupa spusele inspectorului care se ocupa de caz si faptele ... (vezi toată discuția)

ada123456	                   

Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
	                    ada123456	                   

Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)