ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

axw 
	    	Utilizator

axw 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 tm06cristi	                   

A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei?
Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
	                    tm06cristi	                   

A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei?
Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)

mishu83	                   

Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
	                    mishu83	                   

Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)

crinadc	                   

Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)
	                    crinadc	                   

Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)