ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

ContSters36411, utilizator
 ContSters36411, utilizator 	
			 Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
 Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil 	
			~ final discuție ~
 Contabilitate sector 4 evoCONTA	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea speta: in anul 2006 am divortat de fostul sot, in urma casatoriei a rezultat un copil (fetita) ce mi-a fost incredintata.. Fostul meu ... (vezi toată discuția)
	                    Contabilitate sector 4 evoCONTA	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea speta: in anul 2006 am divortat de fostul sot, in urma casatoriei a rezultat un copil (fetita) ce mi-a fost incredintata.. Fostul meu ... (vezi toată discuția)

ContSters249161	                   

Buna ziua! Acum circa 1 an de zile am fost victima unei plangeri penale calomnioase, de violare de domiciliu, din partea fostei sotii. Plangerea a fost facuta ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters249161	                   

Buna ziua! Acum circa 1 an de zile am fost victima unei plangeri penale calomnioase, de violare de domiciliu, din partea fostei sotii. Plangerea a fost facuta ... (vezi toată discuția)

Niunin Tiberiu	                   

In urma divortului ne-au fost incredintati mie fetita, iar fostei sotii baietelul. Fosta soie incalca repetat in mod voit programul de vizita in care sa preiau ... (vezi toată discuția)
	                    Niunin Tiberiu	                   

In urma divortului ne-au fost incredintati mie fetita, iar fostei sotii baietelul. Fosta soie incalca repetat in mod voit programul de vizita in care sa preiau ... (vezi toată discuția)