ContSters249161 
	    	Utilizator

ContSters249161 
	    	Utilizator	    

Mihail nelu Ciobanu 
	    	Avocat

Mihail nelu Ciobanu 
	    	Avocat	    

ContSters249161 
	    	Utilizator

ContSters249161 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 popmari	                   

Buna ziua
Va rog frumos daca ma puteti ajuta la o speta:-
in aprilie 2010 a fost depusa impotriva mea o plangere penala pentru distrugere, tulburare de ... (vezi toată discuția)
	                    popmari	                   

Buna ziua
Va rog frumos daca ma puteti ajuta la o speta:-
in aprilie 2010 a fost depusa impotriva mea o plangere penala pentru distrugere, tulburare de ... (vezi toată discuția)

Nicdor	                   

La ce instituție trebuie să mă adresezpentru plangere( penal sau civil?)împotriva vecinilor care au sunat-beți- la 112 acuzandu-mă de tentativă de ... (vezi toată discuția)
	                    Nicdor	                   

La ce instituție trebuie să mă adresezpentru plangere( penal sau civil?)împotriva vecinilor care au sunat-beți- la 112 acuzandu-mă de tentativă de ... (vezi toată discuția)

xuser	                   

Pe scurt, cineva cu care am probleme ma ameninta sa imi retrag plangere, ca altfel imi da o bataie buna, si mai aduce si martori mincinosi ca sa imi ... (vezi toată discuția)
	                    xuser	                   

Pe scurt, cineva cu care am probleme ma ameninta sa imi retrag plangere, ca altfel imi da o bataie buna, si mai aduce si martori mincinosi ca sa imi ... (vezi toată discuția)