Va rog sa ma indrumati si pe mine intr-o problema zic eu delicata. Tatal meu a decedat anul acesta in august. Anul trecut a vandut un teren (unic proprietar) cu 100 mii euro bani cu care a achizitionat 2 apartamente.In momentul in care am vrut sa deschid succesiunea am descoperit ca un apartament a fost vandut cu amprenta( tata nu era nici infirm nici analfabet dar datorita bolii avea numeroase come si reveniri) iar cel de-al doilea este achizitionat de tata pe cote parti cu concubina lui . Ea are 70% si el 30%.Imi puteti spune daca o pot chema in instanta pentru atingerea rezervei succesorale dat fiind faptul ca apartamentul a fost cumparat numai cu banii tatalui meu ea fiind coproprietara pentru ca asa a trecut-o el nu pentru ca ar fi avut vreo contributie materiala.
Va multumesc
De aceasta omisiune privind adeverinta conf lege 234/2002 sau 230/2007 vreau sa ma folosesc in procesul de anulare act ,privind vanzarea apartamentului care apartinea tatalui meu 100%.Mentionez ca m-am dus la asociatia de proprietari iar administratorul mi-a eliberat o adeverinta prin care specifica faptul ca nu s-a eliberat nicio adeverinta privind plata contributiei la cheltuielile asociatiei.Deci actul de vanzare s-a autentificat fara ea cu toate ca avea 6 luni restanta.
Testament!!!
franz85
situatia este urmatoarea: tatal meu a dobandit prin testament semnat de proprietar dar redactat de catre si in prezenta unui notar, un apartament. Sotia ... (vezi toată discuția)